Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.

Σπούδασε πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά.

Αρμονία και πιάνο με καθηγητή τον Δημήτρη Μακροπόδη (Ωδείο Δ. Μακροπόδη)
Αντίστιξη και Ενοργάνωση με τον Τηλέμαχο  Τάτση (Απολλώνιο Ωδείο)
Φούγκα και Ενορχήστρωση με τον Κώστα Κλάββα (Κεντρικό Ωδείο).

Παράλληλα με τις κλασσικές σπουδές ασχολήθηκε με το τραγούδι και την μελοποίηση και τα τραγούδια του τα μοιράζονταν για πολλά χρόνια μόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

To καλοκαίρι του 2010 έστειλε δείγμα της δουλειάς του στον Νίκο Κυπουργό του οποίου η ενθάρρυνση και βοήθεια είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Εννέα Κρυμμένα Τραγούδια» (Orion Music, 2011) με την συμμετοχή της Έλλης Πασπαλά.

Το 2012 μελοποίησε, ερμήνευσε και ηχογράφησε μια σειρά ποιημάτων του Νικηφόρου Βρεττάκου απο την συλλογή «Το Βάθος του Κόσμου» από την  οποία  το ποίημα «Ολονυχτία» διακρίθηκε στον Α΄ Διαγωνισμό Μελοποιημένης Ποίησης που διοργάνωσαν τα περιοδικά Μετρονόμος, MusicΗeaven και Ποιείν.

Τον Νοέμβριο του  2014 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Φυγή»  με ερμηνευτές την Μαρία Φαραντούρη, τον Δώρο Δημοσθένους, τον Γιάννη Λεκόπουλο,  την Λίλιαν Τσατσαρώνη και τον ίδιο.

Τον Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» το βιβλίο – cd με τίτλο «Και εσείς καλύτερα», με τραγούδια εμπνευσμένα από παραμύθια, σε στίχους και μουσική του ίδιου, ερμηνεία της Λίλιαν Τσατσαρώνη και εικονογράφηση της Ζωής Νικητάκη. Επίσης την ίδια χρονιά συνεργάζεται με την Γιοβάννα και ηχογραφούν το τραγούδι «Έλα κόρη μου, έλα μάτια μου», σε στίχους της ίδιας

Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» το βιβλίο – cd με τίτλο «Το Κρύσταλλο του κόσμου». Ένας κύκλος δέκα τραγουδιών σε στίχους του Γιάννη Ευθυμιάδη, μουσική του Γιώργου Καγιαλίκου και ερμηνεία της Βικτωρίας Ταγκούλη.

Τον Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» το cd με τίτλο «Αιώνια μέθη» σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου, μουσική του Γιώργου Καγιαλίκου και ερμηνείες των Ανδρέα Καρακότα, Ευτυχίας Μητρίτσα και Πίτσας Παπάδοπούλου.

Tον Νοέμβριο του 2018 κυκλοφορεί απο τον Μετρονόμο σε cd νέος κύκλος τραγουδιών σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου με τίτλο «Μισοφέγγαρο κυδώνι» σε ερμηνείες της Ιφιγένειας Κορολόγου και του Γιώργου Φλωράκη