Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και σπούδασε πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά.
Αρμονία και πιάνο με καθηγητή τον Δημήτρη Μακροπόδη, Αντίστιξη και Ενοργάνωση με τον Τηλέμαχο Τάτση, Φούγκα και Ενορχήστρωση με τον Κώστα Κλάββα.

To καλοκαίρι του 2010 έστειλε δείγμα της δουλειάς του στον Νίκο Κυπουργό του οποίου η ενθάρρυνση και βοήθεια είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς τον Νοέμβριο του 2011 με τίτλο «Εννέα Κρυμμένα Τραγούδια» με την συμμετοχή της Έλλης Πασπαλά.

Το 2012 διακρίθηκε στον Α΄ Διαγωνισμό Μελοποιημένης Ποίησης, των περιοδικών Μετρονόμος, Ποιείν και Music Corner, για την μελοποίηση του ποιήματος «Ολονυχτία» του Νικηφόρου Βρεττάκου.

Τον Νοέμβριο του  2014 κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Φυγή» με ερμηνευτές την Μαρία Φαραντούρη, τον Δώρο Δημοσθένους, τον Γιάννη Λεκόπουλο, και την Λίλιαν Τσατσαρώνη.

Τον Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το βιβλίο – cd με τίτλο «Και εσείς καλύτερα», με τραγούδια εμπνευσμένα από παραμύθια, σε στίχους και μουσική του ίδιου, ερμηνεία της Λίλιαν Τσατσαρώνη και εικονογράφηση της Ζωής Νικητάκη. Επίσης την ίδια χρονιά συνεργάζεται με την Γιοβάννα και ηχογραφούν το τραγούδι «Έλα κόρη μου, έλα μάτια μου», σε στίχους της ίδιας.

Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το βιβλίο – cd με τίτλο «Το Κρύσταλλο του κόσμου». Ένας κύκλος δέκα τραγουδιών σε στίχους του Γιάννη Ευθυμιάδη, μουσική του Γιώργου Καγιαλίκου και ερμηνεία της Βικτωρίας Ταγκούλη.

Τον Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε το cd με τίτλο «Αιώνια μέθη» σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου, μουσική του Γιώργου Καγιαλίκου και ερμηνείες των Ανδρέα Καρακότα, Ευτυχίας Μητρίτσα και Πίτσας Παπαδοπούλου.

Tον Νοέμβριο του 2018 κυκλοφορεί σε cd νέος κύκλος τραγουδιών σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου με τίτλο «Μισοφέγγαρο κυδώνι» σε ερμηνείες της Ιφιγένειας Κορολόγου και του Γιώργου Φλωράκη.

Τον Νοέμβριο του 2019 έγραψε μουσική και τραγούδια για την θεατρική παράσταση «Κατακλυσμός» του Δημήτρη Λέντζου, έργο που ανέβηκε στο θέατρο Γκλόρια και τον Ιανουάριο του 2020 έγραψε τη μουσική για την θεατρική παράσταση «Το Όνομα του Ρόδου» του Ουμπέρτο Έκο, σε σκηνοθεσία Michael Seibel, που ανέβηκε στο θέατρο Altera Pars.

Τον Μάϊο του 2020 κυκλοφορεί η έβδομη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Αυλαία» σε στίχους του Ηλία Μάστορη με έντεκα τραγούδια σε ερμηνείες του Παντελή Θαλασσινού, του Μπάμπη Στόκα, του Νίκου Ανδρουλάκη, της Ευτυχίας Μητρίτσα, της Κατερίνας Ντίνου και της Ελένης Τζαγκαράκη.

Τον Νοέμβριο του 2020 ηχογράφησε με τον πιανίστα Μάνο Κιτσικόπουλο συλλογή από μινιατούρες για πιάνο με τον τίτλο «Αfter touch».

Τον Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφόρησε η όγδοη δικογραφική του δουλειά με τίτλο «Αλκίνοος» κύκλος τραγουδιών για φωνή και πιάνο σε ποίηση του Γιάννη Ευθυμιάδη και ερμηνεία του Βασίλη Γισδάκη.