Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.
Σπούδασε πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά.

Αρμονία και πιάνο με καθηγητή τον Δημήτρη Μακροπόδη, Αντίστιξη και Ενοργάνωση με τον Τηλέμαχο Τάτση, Φούγκα και Ενορχήστρωση με τον Κώστα Κλάββα.

To καλοκαίρι του 2010 έστειλε δείγμα της δουλειάς του στον Νίκο Κυπουργό του οποίου η ενθάρρυνση και βοήθεια είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς τον Νοέμβριο του 2011 με τίτλο «Εννέα Κρυμμένα Τραγούδια» με την συμμετοχή της Έλλης Πασπαλά.

Το 2012 διακρίθηκε στον Α΄ Διαγωνισμό Μελοποιημένης Ποίησης, των περιοδικών Μετρονόμος, Ποιείν και Music Corner, για την μελοποίηση του ποιήματος «Ολονυχτία» του Νικηφόρου Βρεττάκου.

Τον Νοέμβριο του  2014 κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Φυγή» με ερμηνευτές την Μαρία Φαραντούρη, τον Δώρο Δημοσθένους, τον Γιάννη Λεκόπουλο, και την Λίλιαν Τσατσαρώνη.

Τον Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το βιβλίο – cd με τίτλο «Και εσείς καλύτερα», με τραγούδια εμπνευσμένα από παραμύθια, σε στίχους και μουσική του ίδιου, ερμηνεία της Λίλιαν Τσατσαρώνη και εικονογράφηση της Ζωής Νικητάκη. Επίσης την ίδια χρονιά συνεργάζεται με την Γιοβάννα και ηχογραφούν το τραγούδι «Έλα κόρη μου, έλα μάτια μου», σε στίχους της ίδιας.

Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το βιβλίο – cd με τίτλο «Το Κρύσταλλο του κόσμου». Ένας κύκλος δέκα τραγουδιών σε στίχους του Γιάννη Ευθυμιάδη, μουσική του Γιώργου Καγιαλίκου και ερμηνεία της Βικτωρίας Ταγκούλη.

Τον Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε το cd με τίτλο «Αιώνια μέθη» σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου, μουσική του Γιώργου Καγιαλίκου και ερμηνείες των Ανδρέα Καρακότα, Ευτυχίας Μητρίτσα και Πίτσας Παπαδοπούλου.

Tον Νοέμβριο του 2018 κυκλοφορεί σε cd νέος κύκλος τραγουδιών σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου με τίτλο «Μισοφέγγαρο κυδώνι» σε ερμηνείες της Ιφιγένειας Κορολόγου και του Γιώργου Φλωράκη.