Λίλιαν Τσατσαρώνη & Γιώργος Καγιαλίκος στον Ιανό

Οι εκδόσεις Μετρονόμος και ο IANOS παρουσιάζουν το νέο βιβλίο-CD «Και εσείς καλύτερα», οι πιο γνωστές μορφές από αγαπημένα παραμύθια –όπως ο Πινόκιο, η Σταχτοπούτα, ο κακός Λύκος– έρχονται να μοιραστούν την ιστορία τους.
Ερμηνεύει η μέτζο-σοπράνο Λίλιαν Τσατσαρώνη, τη μουσική έχει συνθέσει ο Γιώργος Καγιαλίκος και η εικονογράφηση είναι της Ζωής Νικητάκη.

Παίζουν ζωντανά οι μουσικοί:

Δήμητρα Κακάκη (πιάνο)

Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί)

Μαρίνος Γαλατσινός (κλαρινέτο)

Συμμετέχει η εικονογράφος και αφηγήτρια παραμυθιών Ζωή Νικητάκη.

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά και… όσους αισθάνονται παιδιά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΝΟS CAFÉ

H εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το ΙΑΝΟS RADIO

Λίλιαν Τσατσαρώνη & Γιώργος Καγιαλίκος | «Και εσείς καλύτερα»

Λίγα λόγια για το βιβλίο-CD:

Γνωστές μορφές από αγαπημένα παραμύθια έρχονται να μοιραστούν την ιστορία τους στο νέο βιβλίο-CD που μας παρουσιάζουν οι εκδόσεις Μετρονόμος με τίτλο «Και εσείς καλύτερα».

Η μέτζο-σοπράνο Λίλιαν Τσατσαρώνη ξεδιπλώνει τις ερμηνευτικές της ικανότητες υποδυόμενη τους αγαπημένους ήρωες με λυρισμό και θεατρικότητα και ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος πλησιάζει με σεβασμό το παιδικό κοινό παρουσιάζοντας τραγούδια φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία. Η εικονογράφος Ζωή Νικητάκη ολοκληρώνει την καλαίσθητη έκδοση δημιουργώντας έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο χρώματα και… το παραμύθι ξεκινά!

Ο Πινόκιο, το Ασχημόπαπο, ο κακός Λύκος, ο Δον Κιχώτης, το αηδόνι του αυτοκράτορα, η Νεράιδα του φεγγαριού αλλά και η Σταχτοπούτα εξιστορούν μελωδικά τα παθήματα τους και μας υπενθυμίζουν ότι τα παραμύθια δεν είναι μόνο για παιδιά αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά.

Οι εξαίρετοι μουσικοί Δήμητρα Κακάκη (πιάνο), Διονύσης Βερβιτσιώτης (βιολί), Μαρίνος Γαλατσινός (κλαρινέτο) αποδίδουν άριστα τις λιτές ενορχηστρώσεις του Γιώργου Καγιαλίκου και μας μεταφέρουν σε έναν μαγικό, μουσικό παραμυθόκοσμο.

https://www.ianos.gr/events/lilian-tsatsaroni-giorgos-kagiakos-kai-eseis-kalitera-ekd.html